Rekryterar kandidater inom IT, teknik och samhällsbyggnad i Stockholm

I veckan publicerades en artikel vid namn ”Förbättrad hemsida ska underlätta rekryteringsprocesser” som berättade om att rekryteringsföretaget Easypeak fått en ny hemsida. Specialkompetenser inom headhunting har gjort Easypeak till experter på hitta rätt person till rätt plats. Majoriteten av deras uppdrag sker i Stockholm där också möjligheterna till jobb är allra störst.

Easypeak är rekryteringsföretaget som specialiserat sig på search och headhunting. Företaget grundades i Stockholm 2009 och har i dagsläget sitt huvudkontor på Södermalm. När verksamheten drog igång var idén att hjälpa kunder med att hitta svårfunna kandidater. Sedan dess har Easypeak blivit experter på rekrytering av personal inom områdena bygg och fastighet, IT, teknik och samhällsbyggnad.

Stockholm är utan tvekan den stad där behovet att rekrytera kompetent personal är allra störst. Du som är intresserad av nytt arbete inom något av ovan nämnda områden kan besöka Easypeaks nya webbplats för att ta del av uppdrag i Stockholmsområdet. På webbplatsen publiceras information om tjänster inom bygg och fastighet, samhällsbyggnad, IT och teknik löpande.

De personer som rekryteras är framförallt erfarna specialister, men det finns även efterfrågan på young professionals och chefer. Det gäller att ha rätt kompetenser och relevant arbetserfarenhet. Enligt en rapport från Arbetsförmedlingen som Computer Sweden berättar om i en artikel (2014-09-01) är utvecklare och it-arkitekter de yrken som Stockholmsföretag efterfrågar mest just nu. Inom IT samarbetar Easypeak primärt med produkt- och konsultföretag samt med webbyråer. De hjälper till att hitta och rekrytera system- och webb- och mobilutvecklare och jobbar även med systemadministratörer, verksamhetskonsulter och testledare. Läs hela artikeln på Computer Sweden.