Husgeråd och mat i present gör anställda glada

Vid juletid så är det vanligt att man ofta får en present av sin chef, det kan vara ett intyg på pengar till välgörenhet, något med företagets logga på som en t-shirt eller keps. Ja listan kan göras lång, och tyvärr så är var tredje person missnöjd med sin present från chefen. Men man håller ändå god min och tackar och tar emot gåvan som om den vore väldigt efterönskad.

 Delicard är ett företag som brukar förse företag med julgåvor och har specialiserat sig på området. De har gjort en undersökning där de fått fram resultatet att de bara 1 av 3 anställda inte är nöjd med sin julgåva. Du kan läsa mer om mer eller mindre omtyckta gåvor som anställda rankat här. Något som är uppskattat är husgeråd av olika slag såsom köksredskap för bakning, syltning och saftning. Även mat av olika former kan vara uppskattat då det är något som de flesta tycker om att avnjuta, kanske en finare ost eller något annat gott. Hus-Modern har ett stort utbud av husgeråd som passar alldeles utmärkt till att ge bort i present.

Husgeråd är något som de flesta har användning för så även om man kanske inte just önskade sig detta så har man ändå någon slags användning för den, gentemot en ful keps med en logga som inte alls passar sin personliga stil på något vis. Husgeråd är även smart att ge vidare om man själv inte behöver det vilket gör att det kan användas om än inte av en själv.

Är man en grupp som arbetar tillsammans kan det vara smart att lägga fram till sin chef vad för slags saker man önskar sig i julklapp från företaget om det är något speciellt husgeråd som formar eller kastruller man vill ha, eller mat som julskinka eller kalvsylta. Det brukar även chefen uppskatta då denne inte heller har det så lätt att välja en gåva som passar.